Comunitat Valenciana

Oltra diu que Montón, "que s'explica molt bé", pot informar del nomenament d'un periodista en Gestió Sanitària

  • La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha afirmat que la consellera de Sanitat, Carmen Montón, "que s'explica molt bé, com va dir en les Corts", pot informar del nomenament d'un periodista per a dirigir el departament de Gestió Sanitària.

Oltra s'ha pronunciat en estos termes en la roda de premsa posterior al ple del Consell, en ser preguntada per si de cas considera que està capacitat un periodista per a desenvolupar la direcció de Gestió Sanitària, tal com ha sigut designat fa poc, segons una denúncia del sindicat CSI·F.

"Jo no sé si la seua formació -ha respost- li permet estar capacitat per a este lloc, el que sé és que la informació que tinc no em capacita per a donar explicacions sobre este punt".

Oltra ha explicat que es tracta d'un lloc de lliure designació, però ha afegit que per a poder contestar a la pregunta formulada no disposa d'informació suficient. "Estic segura que la consellera de Sanitat, que s'explica molt bé, com va dir en les Corts, els pot donar informació complerta sobre esta qüestió", ha postil·lat.

D'altra banda, se li ha preguntat si existix un informe de la Universitat Jaume I sobre amortització de places a l'Hospital Provincial de Castelló, i ha contestat que tampoc disposa d'esta informació: "Recollirem la informació i la facilitarem. Si no, poden dirigir-se a la consellera de Sanitat que segur que té totes les dades i tota la informació", ha asseverat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento