Comunitat Valenciana

Una empresa crea una edició limitada de cervesa per a Halloween amb carbassa de València

  • La microcerveseria artesana 100% de València Tyris ha llançat una edició limitada de cervesa per a Halloween, amb la carbassa de València com a ingredient principal, per a celebrar la nit més terrorífica de l'any.
Cerverza especial para Halloween con calabaza
Cerverza especial para Halloween con calabaza
TYRIS
Cerverza especial para Halloween con calabaza

El seu nom, 'Pimpampumkin Ale', es deu al tradicional pastís dels Estats Units 'pumpkin pie' que s'elabora en Halloween, ja que està elaborat amb els ingredients més característics d'esta popular recepta, segons ha informat l'empresa en un comunicat.

Pimpampumkin Ale no està a la venda i sol es 'punxarà' en Tyris on tap, el tap room de la marca situat al Carmen de Valencia i en alguns bars de la ciutat.

"Pebre, clau, canyella, nou moscada, gingebre mòlt i, per descomptat, carbassa, però de València, de la nostra horta, perquè tot i que Halloween és una tradició dels Estats Units, Tyris és 100 per cent valenciana", ha explicat un dels cofundadors de Tyris i responsable de la producció, Dani Vara.

Per la seua banda, Gonzalo Abia ha definit esta cervesa com a "terroríficament divertida" i ha assegurat que es tracta d'"una acció que encaixa amb la filosofia de Tyris; perquè tot i créixer i hui exportar a més de set països, seguim reptant-nos creativament, innovant i divertint-nos amb l'elaboració de cervesa".

A més, ha destacat que la presència de la carbassa rostida "la torna especialment aromàtica i especiada, dolç, ressaltant la malta".

L'edició limitada de 'Pimpampumkin Ale' s'emmarca dins d'una sèrie d'idees que la microcerveseria ha preparat per a Halloween, com una visita terrorífica a la seua fàbrica, sortejos o una festa en el seu Tap Room, entre d'altres que pots conèixer en les seues xarxes socials.

Tyris és una cervesa artesana elaborada a València per Gonzalo Abia i Dani Vara, dos amics apassionats per esta beguda que després de viatjar per Europa i conèixer la cultura cervesera d'altres països, van decidir que València mereixia una cervesa local.

Gonzalo i Dani es van conèixer a l'institut i ha estat en un Erasmus a Alemanya, en descobrir la Llei de Puresa de 1516 i el respecte en l'elaboració de cervesa d'este país, quan es van interessar de manera especial per este món.

En arribar a València, coincidint amb el tancament d'una gran fàbrica de cervesa local ubicada al barri de Patraix, van decidir muntar-s'ho pel seu compte. Actualment, Tyris elabora de manera regular 14 cerveses i està en un procés d'expansió nacional i internacional, comptant per a això amb el suport societari de Zriser.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento