Comunitat Valenciana

Puig no veu amenaçat l'Acord del Botànic i se sent "confortat" pel principi d'acord per a amplir-lo

  • Puig assegura que "Podem té tot el dret i l'obligació de ser fiscalitzador de l'acord com la resta de grups".
  • El president de la Generalitat ha assegurat que "el PSOE no li dóna cap suport al PP, per més que s'entesten a reiterar-ho".
  • "El PSOE l'únic que ha fet és intentar desbloquejar de l'única manera possible la situació", ha afirmat.
Ximo Puig
Ximo Puig
EUROPA PRESS
Ximo Puig

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat que no veu amenaçat l'Acord del Botànic -el pacte de govern entre PSPV i Compromís amb el suport de Podem i que se sent "confortat pel principi d'acord" al qual s'ha arribat, no només per a continuar, sinó per a ampliar-lo.

El cap del Consell s'ha manifestat en aquests termes en un acte en Gandia (València) a preguntes dels mitjans per si de cas creu que l'acord del govern valencià pot estar amenaçat després d'advertir Podem que es mantindrà vigilant a com podrà afectar-li la decisió del PSOE d'abstindre's en la investidura de Mariano Rajoy.

"No em sent amenaçat. Podem té tot el dret i l'obligació de ser fiscalitzador de l'acord com la resta de grups. El meu compromís és executar el pacte i el que ara anem a fer és augmentar per a desenvolupar més i millors polítiques progressistes per a millorar la qualitat de vida dels valencians", ha asseverat.

El també líder dels socialistes valencians ha agraït "la comprensió de tots respecte a una situació que no té res a veure amb la singularitat valenciana ni de manera que ací estem fent perquè el PSOE no li dóna cap suport al PP, per més que s'entesten a reiterar-ho", ha recalcat.

"El PSOE l'únic que ha fet és intentar desbloquejar de l'única manera possible la situació", ha defensat Puig, que ha afegit que ells actuen "en clau valenciana, no en clau sucursalista, i per això anem a actuar amb totes les conseqüències en positiu i des del diàleg sempre".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento