Recital per L’alzheimer al palau

Peret, Sergio Dalma o Los Manolos són alguns dels artistes que actuen al concert ‘Perquè no t’oblidis’.
L’actor Pepe Rubianes és un dels artistes col·laboradors (Arxiu).
L’actor Pepe Rubianes és un dels artistes col·laboradors (Arxiu).
L’actor Pepe Rubianes és un dels artistes col·laboradors (Arxiu).
Serà un espectacle multidisciplinari. Des de Peret, Sergio Dalma, Los Manolos, Monica Green o el Màgic Andreu fins a Los Sirex, Jordi LP, Formula V, Los Diablos, Núria Feliu, Carles Flavià, Santi Carulla, Friends Ballet o el mateix Pepe Rubianes. Tots actuaran aquesta nit al concert Perquè no t’oblidis, organizat al Palau per l’Associació de Malalts d’Alzheimer de Barcelona, amb la col·laboració de la Fundació Sar.Presentat per Elsa Anka i el periodista Albert Castillón, col·laborador de 20 minutos, l’objectiu és recaptar fons per donar suport als malalts d’Alzheimer i als seus cuidadors i familiars.

D’altra banda, també servirà per difondre el coneixement sobre la malaltia i sobre la seva problemàtica sociosanitària per, d’aquesta manera, poder obtenir un millor suport social i de les administracions.

El grup Sar, un dels principals operadors en serveis d’atenció a la gent gran, presta el seu ajut a les persones que pateixen aquesta malaltia a través de la seva fundació, creada l’any 1997 per  fomentar l’interès i la sensibilitat de l’opinió pública a partir de la protecció social i la qualitat de vida de les persones amb dependència.

Els centres La Salut Josep Servat i Regina de Barcelona, així com Ca Buxeres d’Hospitalet del Llobregat, disposen d’unes unitats especials per l’Alzheimer.

* Palau de  la Música Catalana (Sant Francesc de Paula, 2). Avui a les 21 hores. 10-20 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento