Comunitat Valenciana

Els grups preguntaran a Puig en Corts sobre la gestió del Consell, Pressupostos, "despesa supèrflua" i Govern del PP

  • Els grups parlamentaris preguntaran al president de la Generalitat, Ximo Puig, dijous que ve a la sessió de control del ple de les Corts Valencianes sobre la gestió desenvolupada pel Consell, les conseqüències per a la Comunitat d'un Govern presidit per Mariano Rajoy, les línies generals del Projecte de Pressupostos de la Generalitat per a 2017 i mesures per a eliminar la despesa supèrflua i destinar recursos a Educació, Sanitat i Política Social.

En concret, la síndica del PPCV, Isabel Bonig, preguntarà al 'president' sobre "com valora la gestió desenvolupada per tots els departaments del Consell".

Per la seua banda, el portaveu de Compromís, Fran Ferri, li interpel·larà sobre quines seran les línies generals del Projecte de Pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2017 "en un context de continuïtat amb un Govern central que ens discrimina".

Des de Ciutadans (C's), Alexis Marí inquirirà a Puig sobre quines mesures està adoptant el Consell per a eliminar la "despesa supèrflua" i destinar recursos a Educació, Sanitat i Política Social.

Finalment, el portaveu de Podem, Antonio Montiel, aprofitarà la seua intervenció per a preguntar a Puig sobre com avalua "les conseqüències per a la Comunitat Valenciana de la repetició d'un govern del Partit Popular presidit per Mariano Rajoy".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento