Comunitat Valenciana

Livermore no veu "cap problema" en les noves condicions per a poder treballar a Les Arts i en altres teatres

  • L'intendent i director artístic del Palau de les Arts Reina Sofia de Valencia, Davide Livermore, ha assenyalat que no té "cap problema" amb les noves condicions que li ha sol·licitat la Generalitat sobre els seus treballs com a director d'escena per a altres institucions -com que els contractes especifiquen que es tracta d'una tasca artística o que siguen revisats pel Patronat del coliseu-- perquè "no té res que amagar".

"No tinc cap problema. Això és el que m'han demanat i el que he acceptat. No he d'amagar res", ha asseverat.

Així ho ha manifestat Livermore -durant la roda de premsa de presentació de les línies de col·laboració del Palau de les Arts i l'IVAM per a la temporada 2016-2017- en ser inquirit per la seua actual relació contractual al front de Les Arts després que fa uns mesos l'informe d'auditoria inclòs en el Compte General de la Generalitat assenyalara que "la imparcialitat o independència de les funcions que desenvolupa l'intendent en el seu lloc directiu en la Fundació (Palau de Les Arts) poden vore's compromeses per l'exercici de les funcions de direcció d'escena que ha declarat fer per a altres teatres".

Després de ser preguntat per si de cas continuarà els anys vinents com a responsable del Palau de les Arts i si tot està solucionat, Livermore ha assegurat que no ha signat un contracte "amb un amic" sinó amb "el Govern d'esta comunitat, amb les màximes institucions".

Sobre el seu contracte amb el Govern valencià, Livermore ha manifestat: "Estem fent-ho". De fet, hui mateix ha enviat a la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport l'últim contracte subscrit amb el Teatro Real, després de ser signat pel director general, amb motiu de la representació de l'espectacle 'Norma' i en què ja es preveu que la seua tasca és de creació artística de direcció d'escena.

A més, sobre el control del Patronat a les seues tasques externs, ha recalcat que no té "cap problema" que cada contracte passe de manera individual per este organisme. "Això és el que m'han demanat i el que he acceptat. No tinc res que amagar", ha rematat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento