Comunitat Valenciana

Futbol/Lliga 123.- (Prèvia) El Levante vol 'assaltar' Anduva i duel directe entre Reus i Lugo

• El líder de la LaLiga 1/2/3, el Llevant, busca este diumenge continuar amb la seua gran ratxa de resultats positius en la seua visita al Mirandés en un duel entre els equips en els llocs capdavanters de l'onzena jornada del campionat, mentre que Reus i Lugo s'enfronten entre ells en espera d'una ensopegada 'granota'.

El Levante està sent el gran dominador de la divisió de plata en este començament de temporada, en el seu propòsit de retornar a LaLiga Santander com més prompte millor. Avantatja en sis punts al segon classificat, el Lugo i este diumenge visita al Mirandés, que tan sols ha perdut una trobada esta temporada, el de la passada jornada davant de l'Osca (3-0).

El conjunt de Juan Ramón López Muñiz té a Roger Martí com un dels jugadors més en forma, autor de set gols en els deu partits disputats fins ara, només superat pel davanter del Lugo, Joselu, amb huit gols.

Un altre dels grans partits de la jornada serà el que disputaran el tercer i quart classificat de la taula, els Reus i el Lugo, tots dos empatats a punts. Els catalans, recent ascendits a la Lliga 1/2/3, estan sent la gran sorpresa este inici de temporada, amb només un partit perdut i sent el conjunt menys golejat de la competició, amb cinc.

El Lugo, per part seua, era al costat del Mirandés un dels equips imbatuts de la competició, però la seua ratxa es va vore frenada la passada jornada per un Getafe a l'alça, que no ha perdut un partit en les tres últimes jornades després de l'arribada al club de José Bordalás i que es va portar la victòria per la mínima de l'Estadi Àngel Carro.

El quart classificat de la taula, el Còrdova, visitarà el Martínez Valero davant d'un Elx que ve amb la moral alta després de conquistar La Romareda (1-3), en una trobada on el seu tècnic Alberto Toril es jugava el lloc.

A casa, per part seua, el conjunt il·licità només ha pogut aconseguir un punt dels últims nou. En canvi, el conjunt de José Luis Oltra no ha pogut vèncer en les tres últimes jornades i va caure derrotat davant del Sevilla Atlètic per la mínima en el Nou Arcàngel en la passada jornada.

D'altra banda, el Rayo Vallecano afronta un partit important davant del Girona davant de la seua afició, que ocupa zona de 'play-off, ja que el lloc de José Ramón Sandoval està en entredit després de l'inesperat arrancada negatiu de temporada del conjunt vallecano.

Un altre dels entrenadors de la Lliga 1/2/3, el lloc del qual corre perill és Luis Milla, després de la severa derrota davant de l'Elx i per la ratxa dolenta de resultats del nou projecte del Saragossa, que no ha aconseguit vèncer en les cinc últimes jornades.

A més, Almeria i Nàstic de Tarragona protagonitzen el duel per la part baixa de la taula, en què els locals buscaran la seua segona victòria de la temporada davant d'un conjunt català que encara no s'ha estrenat.