La Plataforma en defensa de l'ensenyament convoca manifestacions contra les 'revàlides' el pròxim 26 d'octubre
La Plataforma en defensa de l'ensenyament convoca manifestacions contra les 'revàlides' el pròxim 26 d'octubre EUROPA PRESS

Des de l'entitat realitzen una crida als centres i a les comunitats educatives "per a eixir un altre cop al carrer i dir no a la LOMQE i expressar el rebuig als contínues retallades i a la privatització de l'ensenyament universitari amb el 3+2".

"Però sobretot -prosseguixen- rebutgem el sistema d'avaluació de les revàlides imposat per la LOMQE perquè no millora la qualitat dels sistema educatiu, més bé al contrari, fa una selecció de l'alumnat i l'aparta del sistema, sense tindre en compte el context social i econòmic i de l'entorn on s'educa, ni de bon tros els recursos de cada centre".

En la mateixa línia, consideren que les revàlides "no donen solució als problemes diagnosticats, afegint recursos i atenent les necessitats educatives especials; per tant no responen a les necessitats reals com és complementar l'avaluació continuada de l'alumnat".

Per estes raons la Plataforma anima a secundar la manifestacions del pròxim 26 d'octubre a les 19.00 hores en les tres capitals de província.

La Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic està integrada per FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FeSP UGT PV, Escola Valenciana, CAVECOVA, CGT, FAAVEM, FEPV, SEPC, BEA, Campus Jove, Sindicat d'Estudiants, FEU, Acontracorrent, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor, FAPA-Penyagolosa i València Laica.

Consulta aquí más noticias de València.