El jutjat investiga Carlos Fabra i el pilot Álex Debon per suborn en un patrocini d'Aerocas

El jutjat investiga Carlos Fabra i el pilot Álex Debon per suborn en un patrocini d'Aerocas

El jutjat investiga Carlos Fabra i el pilot Álex Debon per suborn en un patrocini d'Aerocas
El jutjat investiga Carlos Fabra i el pilot Álex Debon per suborn en un patrocini d'Aerocas (WEB AEROCAS)
Ampliar
  • El jutjat d'Instrucció número 3 de Castelló ha admès a tràmit la denúncia interposada pel fiscal la setmana passada contra l'expresident de la Diputació i del PP provincial, Carlos Fabra, i el pilot de motos Álex Debón, en relació amb presumptes irregularitats en un patrocini d'Aerocas, la societat que es va crear per a gestionar l'aeroport.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana en un comunicat, la causa està oberta per un presumpte delicte de suborn i investiga els diners rebuts per la mercantil del pilot en concepte de patrocini per part de l'empresa Aerocas, societat creada en 2003 per a construir i gestionar l'aeroport de Castelló, que estava participada per la Diputació i la Generalitat.

En la resolució notificada este dimecres a les parts, el jutge ha resolt practicar les diligències sol·licitades pel ministeri públic en la seua denúncia. D'esta manera, citarà a declarar en qualitat d'investigats als dos denunciats.

Alhora, ha acordat oficiar a la Policia Judicial perquè complete la investigació feta per la Fiscalia i realitze un informe sobre els diners que, segons recull la denúncia del ministeri públic, va rebre l'esportista i els imports que este, al seu torn, va transferir a l'expresident de la corporació provincial.

Consulta aquí más noticias de Castelló.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/2866820/0/jutjat-investiga-carlos-fabra-pilot-alex-debon-per-suborn-patrocini-daerocas/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios