La Generalitat diu que està avançant en la liquidació de RTVV "en tots els fronts"
La Generalitat diu que està avançant en la liquidació de RTVV "en tots els fronts" EUROPA PRESS

El secretari autonòmic de Presidència de la Generalitat, José María Vidal, ha assenyalat que s'està avançant en la liquidació de l'antiga Radiotelevisió Valenciana (RTVV) "en tots els fronts, no sense dificultats, però satisfactòriament".

Així ho assenyala Vidal en una resposta escrita -datada el 2 de març i publicada aquest dimecres en el Butlletí Oficial de les Corts Valencianes- després d'unes preguntes plantejades pel diputat de Ciutadans (C's) Antonio Subiela.

En concret, Subiela preguntava en quina fase es troben els treballs dels liquidadors de RTVV i si els liquidadors "continuen tenint les mateixes limitacions de recursos per a fer el seu treball, tal com s'han queixat des del principi de la seua tasca". En aquesta mateixa línia, també inquiria respecte a si s'ha dotat als liquidadors de més recursos materials i humans per fer el seu treball.

En la seua resposta, el secretari autonòmic de presidència assenyala que, en relació amb la fase que es troben els treballs de liquidació, "s'estan abordant múltiples i diversos problemes i tasques, totes elles encaminades a l'avanç en la conclusió de la liquidació".

Afegix que després del cessament total dels treballadors, "s'està en el procés de recopilar i tractar la totalitat de la informació", i alhora "s'afronten obligacions de la societat mercantil, els pagaments i cobraments (múltiplex), la conclusió de l'inventari; l'atenció a la demanda d'informació de tribunals de justícia, del Tribunal de Comptes, d'Hisenda, de l'INE, de la Seguretat Social i de les Corts".

Indica també que estan intentant arribar a acords amb els demandants en "múltiples" procediments judicials i alhora impulsar les reclamacions que es consideren necessàries. Per tot això, subratlla que "s'està avançant en la liquidació en tots els fronts, no sense dificultats, però satisfactòriament".

Respecte dels recursos posats a disposició del Consell de Liquidació, assegura que "no existixen dificultats en matèria de pressupostos i tresoreria", i pel que fa als recursos humans, "se segueix en la mateixa situació d'absència de mitjans, si bé s'està prestant suport per part de la Secretària Autonòmica de Comunicació i fent gestions per a incrementar pròximament l'ajuda de personal", assenyala.

Consulta aquí más noticias de València.