Comunitat Valenciana

El jutge decidirà el 28 d'octubre si la Sareb és creditor privilegiat del gratacel In Tempo de Benidorm

  • El jutjat del Mercantil número 1 d'Alacant ha citat les parts a una vista el pròxim 28 d'octubre per a dirimir si la Societat de Gestió d'Actius procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb) és creditor 'privilegiat' o 'subordinat' en el cobrament del deute per la construcció del gratacel In Tempo de Benidorm.

Si es dictamina que la Sareb és 'privilegiat', es quedaria amb l'edifici, mentre que del contrari tots els creditors tindran dret a cobrar els seus deutes.

Un dels arquitectes encarregats de l'edificació, Roberto Pérez Guerras, en declaracions a Europa Press este dijous, ha recordat que, després del pla de liquidació de la promotora Olga Urbana d'este gratacel, l'edifici residencial més alt d'Europa, la Sareb va quedar com a creditor privilegiat en el cobrament del deute i exercint este dret va posar sobre la taula una oferta que millorava la de l'únic interessat a l'immoble, pel que té prioritat.

Una situació que al costat de la principal constructora, l'empresa alacantina Kono Estructuras, i dos xicotets creditors més van recórrer per a poder recuperar part del seu deute.

Pérez Guerras ha assenyalat que si el jutge considera que el crèdit que reclama la Sareb és privilegiat es quedaria amb l'immoble "i els altres no cobrarien res". En cas contrari, segons ha explicat, "tots entrarien en la liquidació".

Alhora, l'arquitecte ha lamentat la situació en la qual ha quedat l'immoble -situat a la platja de Ponent de Benidorm i que té 269 habitatges i una altura de 200 metres- pel seu "molt bona concepció" i pel "treball i la inversió" que han posat en ell.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento