Comunitat Valenciana

Les Corts obrin el termini fins al dia 31 per a presentar els plans de treball de la comissió d'investigació de Ciegsa

  • La comissió d'investigació de les activitats de l'empresa pública Ciegsa, creada en les Corts Valencianes, ha obert el termini fins al dia 31 d'octubre per a poder presentar els plans de treball a desenvolupar.

Així s'ha acordat per unanimitat de tots els grups parlamentaris durant la reunió d'esta comissió -que ha durat un parell de minuts-, després de la proposta del diputat del PSPV Alfred Boix, qui ha plantejat obrir el termini de presentació de propostes del programa de treball fins a les 14.00 hores del pròxim dia 31.

Segons el socialista Alfred Boix, es tracta d'un termini "breu" però, al mateix temps, "prou prudencial" per a poder "agilitzar" els treballs d'esta comissió d'investigació.

El ple de les Corts Valencianes ha aprovat per unanimitat el passat 10 de febrer crear una comissió d'investigació sobre l'empresa pública Ciegsa -investigada dins de l'Operació Taula, derivada del cas Imelsa- per a aclarir els sobrecostos en la construcció d'infraestructures educatives i depurar possibles responsabilitats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento