Comunitat Valenciana

La família del xiquet Adrián emprendrà "totes les mesures legals possibles" contra els autors dels tuits ofensius

  • El pare d'Adrián, el xiquet valencià malalt de càncer que desitja ser torero, ha assegurat que la família i la Fundación Toro de Lidia emprendran "totes les mesures legals necessàries i possibles" per a denunciar els comentaris ofensius abocaments en Twitter contra el petit després del 'paseíllo' que va fer dissabte en una corrida benèfica a València.
La familia del niño Adrián emprenderá medidas legales
La familia del niño Adrián emprenderá medidas legales
EUROPAPRESS
La familia del niño Adrián emprenderá medidas legales

En declaracions a Europa Press, el progenitor, Eduardo Hinojosa, s'ha preguntat "com poden existir persones que desitgen la mort a algú i a més a un xiquet de solament 8 anys com Adrián", al qual, ha subratllat "li queda molta vida per viure i està lluitant contra esta xacra", que és la malaltia Sarcoma d'Erwing.

Després del 'Festival per a Adrián' de dissabte -organitzat pel pare per a recaptar fons destinats a la Fundació d'Oncohematologia Infantil de l'Hospital Niño Jesús de Madrid-, diversos usuaris antitaurins de la xarxa social van compartir comentaris com "Que es muira, que es muira ja. Un xiquet malalt que vol curar-se per a matar herbívors innocents i sans que també volen viure".

En assabentar-se de la polèmica, el pare ha lamentat que se li "va caure el món damunt". "No em ve de gust dir el que vaig pensar en aquell moment per educació", ha asseverat, per a remarcar que ell es considera "una persona bastant educada" i que no desitja posar-se "a l'altura d'estes persones, per anomenar-les d'alguna manera".

Per tant, ha reafirmat la seua voluntat d'emprendre accions legals a nivell particular i al costat de la Fundación Toro de Lidia amb vista a "acabar amb este tipus de persones".

Amb tot, Hinojosa ha puntualitzat que ell no desitja "mal a ningú", si bé ha defensat que "mai cal comparar la vida d'un animal amb la d'una persona". "Per a estes persones és més important la vida d'un animal que la d'un ésser humà. Em sembla molt penós que pensen així", ha manifestat.

A més, ha recordat que fa uns mesos "hi va haver un cas semblant", el del torero mort Víctor Barrio i que "com ell havia matat molts animals, a la gent li donava igual que haguera mort davant d'un toro".

Respecte al seu fill, Eduardo Hinojosa ha celebrat que "va complir el seu somni" dissabte en la correguda en la qual va acabar donant la volta a la plaça a collibè de toreros com Enrique Ponce o Ginés Marín, "els seus herois". "Vore's envoltat dels grans mestres va ser una gran injecció de valor i força perquè seguisca lluitant contra la malaltia", ha manifestat.

El pare ha insistit així que Adrián "de major vol ser un torero, una figura", una afició que, ha relatat, li ve "del seu avi Dani, que des de xiquet li portava als toros" i, des d'aleshores, "li ha agradat tot el món relacionat amb el toreig".

"Ell ho viu, ho estima", ha assegurat el seu pare, que creu que "s'ha refugiat més en este món" des que li van diagnosticar el càncer. "I quan veu als seus herois, diu: Si ells poden, per què jo no?", ha il·lustrat, perquè creu que així el seu fill s'adona que els toreros "estan fets d'una altra pasta: patixen una agafada i als dies estan torejant".

Així, Adrián "es reflectix molt en ells per a seguir lluitant", ha remarcat el seu pare, que espera "una vegada per totes" que el seu fill puga superar la malaltia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento