Comunitat Valenciana

Escola Valenciana lliurarà els seus premis anuals el 5 de novembre a Ontinyent

  • Els premis anuals d'Escola Valenciana es lliuraran el 5 de novembre al teatre Echegaray d'Ontinyent (València), en el marc de la XIVa Nit, segons ha informat l'entitat cívica en un comunicat.

Este municipi de la Vall d'Albaida serà el centre d'una dels activitats més emblemàtiques de l'entitat: l'homenatge a persones i col·lectius que treballen per a arribar a la normalització lingüística.

A més, esta vetllada, organitzada per la Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del Valencià, Escola Valenciana i l'Ajuntament d'Ontinyent, serà el context en el qual es presentarà la imatge i el lema que acompanyarà les 'Trobades 2017'.

Enguany, la Federació d'Associacions per la Llengua celebra el 5 de novembre a Ontinyent la XIVa edició de la Nit d'Escola Valenciana amb el títol 'A cau d'orella'. En este marc, l'entitat atorga tres guardons de diferent naturalesa per a reconèixer el treball de personalitats i associacions que, dia a dia, contribuïxen a la millora de la salut de la llengua i fomenten l'ús social del valencià en tots els àmbits.

Així, Escola Valenciana premia amb els guardons 'Intentant la llibertat', dissenyats per l'escultor Andreu Alfaro, la trajectòria individual, un reconeixement a persones que treballen pel valencià a l'àmbit educatiu; l'ús social del valencià, guardó dedicat a col·lectius que contribuïxen a la conservació i difusió de la nostra llengua, i el guardó extraordinari, que s'atorga a institucions o personalitats valencianes amb un estret vincle amb la cultura valenciana. A més, enguany, de manera especial, es farà una menció honorífica.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento