Comunitat Valenciana

Auxilien un jove a l'incendi de la seua casa i el detenen en trobar una plantació de marihuana

  • Agents de la Guàrdia Civil han rescatat a Cullera (València) un jove de 27 anys que estava atrapat a l'incendi del seu habitatge, on a més comptava amb una plantació de marihuana, motiu pel qual després ha estat detingut, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
Incendio en una casa en Miramar
Incendio en una casa en Miramar
GC
Incendio en una casa en Miramar

Els fets es van produir el 28 de setembre a les 14.45 hores, quan els guàrdies civils van tindre coneixement que d'un habitatge de la població eixia un fum molt dens, per la qual cosa s'hi van desplaçar fins al lloc, on van escoltar els cops d'un home des de l'interior i els seus crits d'auxili.

Els agents van intentar obrir la porta per a auxiliar esta persona, però la porta d'entrada a la casa estava bloquejada. Després de diversos intents, van aconseguir desencaixar la porta del seu marc i accedir a l'interior, que es trobava en flames.

Els guàrdies civils van localitzar el jove de 27 anys al mig de la fumera, per la qual cosa el van treure de l'habitatge per a evitar que s'intoxicara amb el fum. Després, van accedir un altre cop a la casa per a comprovar que no haguera cap persona més a l'interior, i en la segona planta van vore que una de les habitacions estava destinada al cultiu i elaboració de marihuana.

Moments després van acudir al lloc agents de l'àrea d'investigació de la Guàrdia Civil de Cullera, que després d'entrevistar-se amb l'auxiliat -que no ha precisat atenció mèdica- i la seua dona i després que els bombers van extingir l'incendi, van accedir a una de les habitacions, on van comptabilitzar 76 plantes de marihuana. Alhora es van presentar en l'habitatge tècnics d'especialistes, que han afirmat que estava sent defraudat el fluid elèctric.

Davant d'estos fets, els agents van detindre l'auxiliat i la seua dona, de 25 anys, tots dos de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública (cultiu i elaboració de substàncies estupefaents) i un delicte de defraudació de fluid elèctric. Les diligències instruïdes van ser lliurades al jutjat de Primera Instància i Instrucció 4 de Sueca.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento