Comunitat Valenciana

S'eleven a quatre els detinguts després de trobar un nadó mort en un contenidor de Pilar de la Foradada

  • Els detinguts després d'haver estat localitzat este dimecres un nadó mort en un contenidor d'escombraries de Pilar de la Foradada (Alacant) s'eleven a quatre, després de sumar-se a l'arrest de la mare del nounat i el de la seua parella el de dues persones més amigues de tots dos com a "encobridores".

Així, ho ha confirmat este dijous el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, que ha precisat que el nadó era una xiqueta i ha recordat que el cos sense vida va ser trobat a l'interior del contenidor per un indigent dimarts a la nit a dimecres.

Moragues, que ha realitzat estes declaracions després de participar a la Junta de Seguretat de l'Ajuntament de València amb motiu del 9 d'Octubre, ha explicat que després de la troballa la Guàrdia Civil va iniciar la investigació que ha portat a la detenció de les quatre persones esmentades, que han passat ja a disposició judicial.

El delegat del Govern ha assenyalat que "poques hores després" es va detindre la dona, que és de nacionalitat romanesa, i que "vivia a escassos 50 metres" del contenidor, així com la seua parella i després "dues persones amigues per encobridores".

Juan Carlos Moragues ha detallat que el cos de la menor estava en una borsa, amb un llençol ensangonat. L'autòpsia determinarà si la nadó va nàixer morta o no. Alhora, ha dit que "tot apunta que va nàixer a casa" i que després d'això "la dona la va tirar al contenidor".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento