Comunitat Valenciana

El PP de Castelló atribuïx a la "precipitació" la "polèmica" per les extraescolars en centres amb jornada contínua

  • El grup municipal popular de l'Ajuntament de Castelló atribuïx a la "precipitació i a la improvisació" en la gestió l'última "polèmica" sorgida per les activitats extraescolars en els centres que este dilluns van començar la jornada contínua.

Segons ha indicat en un comunicat, el "descontentament generat en la comunitat educativa i sobretot entre les AMPA es deu al fet que la Conselleria coarta el dret a elegir dels pares entre les extraescolars que volen que els seus fills desenvolupen fins a les cinc de la vesprada".

La regidora del grup popular María España ha subratllat que l'absència d'una regulació d'estes activitats, "que s'haguera d'haver fet amb anterioritat al començament de curs", és el que ha portat a una "desinformació absoluta" entre els pares.

"Esta és la conseqüència de la gestió caòtica del conseller que no dóna veu a les AMPA i prohibix, en horari intensiu, les activitats que tenien gran acceptació entre els estudiants, tot i que foren a un baix cost, oferint altres com el bingo", ha afegit l'edil.

Segons España, els pares volen ser lliures per a decidir si paguen o no les activitats extraescolars que realitzen els seus fills en la jornada contínua, "i ara mateix no ho són".

COEXISTÈNCIA

Esta situació "ha portat a les AMPA a recollir signatures sol·licitant la coexistència de les dues ofertes, la d'activitats gratuïtes i la d'activitats de pagament, permetent així als pares escollir".

A més, els populars han insistit que les activitats que s'oferixen no acaben de ser "del grat" de molts pares, "que pensaven en la posada en marxa d'iniciatives innovadores i enriquidores i no com les que es van proposar ahir en alguns centres".

"La polèmica de les extraescolars se suma al caos en la gestió de la Conselleria d'Educació, com està passant amb el programa XarxaLlibres, o el recent aprovat decret del plurlingüisme", ha finalitzat España.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento