Comunitat Valenciana

El valencià Andrés Cervantes, primer director científic espanyol al capdavant del Congrés Europeu d'Oncologia

  • El doctor Andrés Cervantes, professor titular de Medicina a la Universitat de València des de 1991, cap del Servici d'Oncologia a l'Hospital Clínic Universitari de València i coordinador de la línia d'investigació d'oncologia de Incliva, lidera el Comitè Científic del congrés organitzat per ESMO, l'European Society for Medical Oncology, que es celebrarà a Copenhaguen, del 7 a l'11 d'octubre, segons ha informat esta institució.
Andrés Cervantes
Andrés Cervantes
INCLIVA
Andrés Cervantes

En ESMO 2016 es donarà cita l'elit de l'oncologia mèdica mundial. Durant quatre dies Copenhaguen rebrà la visita de més de 20.000 delegats de més de 120 països, no sol europeus, i es presentaran més de 1.600 estudis.

Enguany el lema de la reunió és 'From disease treatment to patient care', subratllant que el pacient és el centre de totes les activitats previstes. Cervantes ha destacat que és "el més gran i més prestigiós" esdeveniment europeu que se celebra en esta especialitat i per a mi és un honor i una responsabilitat presidir el seu Comitè Científic" declara Cervantes.

El Congrés d'ESMO aspira a ser la principal plataforma científica per a presentar les investigacions oncològiques, escurçar l'espai existent entre investigadors, clínics i pacients i ser el nexe d'unió per a trobar les solucions de tractament del càncer més eficaços disponibles.

Cervantes considera que "ESMO 2016 marcarà una fita en l'oncologia mèdica europea ja que se'n van a presentar resultats d'estudis i investigacions que suposaran un canvi en la pràctica clínica diària".

Com a president del Comitè Científic d'ESMO 2016, el professor Cervantes ha participat en el disseny d'activitats i la selecció dels objectius del Congrés: "El Congrés és la culminació de tres anys de treball".

Explica que "es van rebre més de 3.000 comunicacions científiques, de les quals sol s'han acceptat 1.600, "de manera que les comunicacions acceptades tenen un alt nivell de qualitat".

Destaca al Congrés l'oferta formativa i educativa que oferix, seguint l'èxit de passades edicions, en particular els col·loquis ESMO, i la condició multidisciplinària del congrés.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento