Comunitat Valenciana

Bonig torna a estendre la mà del PP a Puig per a governar "si hi ha ruptura de pacte o pressions"

  • VALÈNCIA, 29 (EUROPA PRESS)
Isabel Bonig en las Corts Valencianes
Isabel Bonig en las Corts Valencianes
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES
Isabel Bonig en las Corts Valencianes

La presidenta del PPCV i portaveu del grup popular en les Corts, Isabel Bonig, ha tornat a estendre la mà dels 31 diputats del PP al president de la Generalitat, Ximo Puig, per a governar "si hi ha ruptura de pacte o pressions". Alhora, ha dit que ho fa sense demanar "res a canvi".

Bonig s'ha expressat en estos termes en declaracions als mitjans de comunicació després de la Junta de Portaveus de les Corts en ser preguntada per la crisi oberta en el PSOE després de la dimissió de 17 membres de la Comissió Executiva Federal -inclòs Ximo Puig-, crítics amb la gestió del secretari general, Pedro Sánchez.

"Espere que com més prompte millor passe esta situació i es resolga molt millor", ha destacat la dirigent popular, qui ha subratllat que "el PP, com a partit seriós, responsable i garant de l'estabilitat sempre va a estendre la mà al senyor Puig".

Així, ha subratllat: "Que no tinga por el PSPV ni el senyor Puig que si hi ha ruptura de pacte o pressions, ací estan els 31 diputats del PP per a donar seguretat i estabilitat a la Comunitat Valenciana i al Govern de la Generalitat". "En el fonamental ens posarem d'acord, després ja discutirem", ha postil·lat.

Isabel Bonig ha dit que el PP serà "tremendament respectuós" amb la "crisi important" que existix en el Partit Socialista. Tot i això, ha destacat que no li agrada esta situació "perquè el sistema democràtic espanyol necessita dos grans partits: el PP i el PSOE".

"Un centre dreta forta, estable i responsable i vull també un Partit Socialista, un centre esquerra, moderat, fort i responsable, que estiga a l'altura de les circumstàncies", ha dit Bonig. Per esta raó, ha assegurat que espera "de veritat, de cor" que el PSOE "siga capaç de solucionar els seus problemes pel bé d'Espanya i pel bé d'un partit que porta 137 anys d'història".

La presidenta del PPCV ha dit que existix "desassossec" en els militants socialistes. També ha criticat que "portem massa temps parlant d'estratègies, de partits, de bàndols i de què és el millor per a un bàndol i per a un altre".

Per este motiu, ha instat al PSOE a "solucionar els seus problemes interns" perquè "cal començar parlar dels problemes dels ciutadans". "A la Comunitat Valenciana hi ha cinc milions de ciutadans i cada dia cal gestionar l'educació, les polítiques socials i la sanitat; i cal estar pendent en el que realment és important", ha destacat.

De la mateixa manera, Isabel Bonig ha ressaltat: "Ens paguen els ciutadans el sou per a treballar per ells, no pel partit, ni per lluites internes".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento