Comunitat Valenciana

Margallo insta el PSOE a "eixir del laberint" i abstindre's davant del "desafiament" independentista de Puigdemont

  • El ministre d'Exteriors i Cooperació en funcions, José Manuel García-Margallo, ha instat el Partit Socialista a "eixir del laberint", a formar part d'un Govern de coalició nacional i "si no fóra possible" que permetera governar al PP amb "una abstenció negociada", a causa de la situació d'"enorme gravetat" que viu el país després de l'anunci del president de la Generalitat catalana, Carles Puigdemont, de tornar a plantejar un referèndum d'independència.
Margallo, en un acto.
Margallo, en un acto.
EUROPA PRESS
Margallo, en un acto.

García-Margallo s'ha expressat així a preguntes dels periodistes durant el 'III Fòrum Empresarial. Alacant intel·ligent', organitzat per la Diputació a la Casa Mediterráneo d'Alacant. En este fòrum professional, que ha inaugurat el president de la institució provincial, César Sánchez, s'analitzarà el nou escenari internacional que es presenta per a l'empresa alacantina davant de l'eixida del Regne Unit de la Unió Europea, coneguda com a Brexit.

El ministre en funcions ha mostrat la seua preocupació "pel major desafiament a la unitat de la nació espanyola des del 6 d'octubre de 1934" -quan es va proclamar l'estat català dins de la República federal- per part del president de la Generalitat catalana, Carles Puigdemont.

Per això, ha advocat perquè el PSOE "isca del laberint" en què es troba, ja que ha destacat que "la supervivència" del Partit Socialista és una cosa que "interessa a tots els espanyols".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento