Pablo Carbonell estrenarà al Talia de València l'adaptació teatral del seu llibre autobiogràfic

  • L'estrena està prevista per al pròxim dijous 6 d'octubre
  • L'obra es representarà al Teatre Talia entre les dies 6 i 16 del mes que ve
  • "El mundo de la tarántula" és un espectacle a mig camí entre el monòleg i el musical i enell repassa la seua vida
Pablo Carbonell lleva al teatro su libro autobiográfico
Pablo Carbonell lleva al teatro su libro autobiográfico
PENTACIÓN

El Teatre Talia de València acollirà el pròxim 6 d'octubre l'estrena nacional de l'adaptació teatral del llibre autobiogràfic de Pablo Carbonell, 'El mundo de la tarántula'.

Carbonell posa rumb a València per a estrenar esta versió teatral, un espectacle a mig camí entre el monòleg i el musical que narra, amb franquesa però també amb el sentit de l'humor que el caracteritza, des dels dies de la infància fins als seus projectes més recents, dirigit per José Troncoso i coproduït per Pentación Espectáculos i Boullosa Comunicación, han explicat els responsables de la producció en un comunicat.

La funció podrà vore's al Teatre Talia entre els dies 6 i 16 d'octubre, de dijous a diumenge. Les funcions seran a les 20.30 hores, excepte les dominicals, que podran vore's a les 18.30 hores.

'El mundo de la tarántula' part del llibre autobiogràfic homònim de Pablo Carbonell, un dels artistes més polifacètics del panorama artístic i una icona de la música espanyola. En ell conta les seues memòries: "Abans d'eixir a actuar no m'he de concentrar en cap personatge, fins i tot quan cante alguna cançó ho faig perquè em connecta íntimament amb un temps o una persona que té un significat especial per a mi", explica Carbonell sobre la seua forma d'estar sobre les taules i continua aclarint que "mentre escrivia el llibre vaig ser descobrint una sèrie de coses; estes mateixes coses les tornaré a descobrir a l'escenari: les llàgrimes, les riallades també seran les mateixes".

Per a José Troncoso, "'El mundo de la tarántula' suposa un viatge lluminós en què, de la mà de Pablo, coneixerem a personatges i viurem situacions que d'una altra manera, senzillament, no ens atreviríem a viure".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento