Comunitat Valenciana

EL TSJ aixeca la suspensió cautelar de les beques de la Generalitat paralitzades pel recurs de la Catòlica

  • El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha aixecat la suspensió cautelar sobre les resolucions de beques de la Generalitat Valenciana després d'estimar el recurs de l'Advocacia, segons ha informat l'alt tribunal en el seu compte de Twitter.
Campus de la UPV
Campus de la UPV
UPV
Campus de la UPV

El mes d'agost passat el TSJCV va acordar paralitzar temporalment 3,15 milions d'euros corresponents a les beques universitàries de la Generalitat i a les destinades a lluitar contra l'abandonament, dotades amb 3 milions i 150.000 euros, respectivament, arran del recurs interposat per la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir (UCV). El tribunal no va admetre, en canvi, la suspensió de les beques salari i de les d'excel·lència universitària, dotades respectivament amb 5 i amb 1 milió d'euros.

El procediment judicial es va produir després de l'anunci del Consell que els alumnes d'universitats privades no optarien a les seues beques, a excepció del grau de Veterinària que no s'impartix en cap universitat pública valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento