Comunitat Valenciana

L'IVAM comprarà obra a les galeries participants en obert València

  • L'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) adquirirà, primera vegada, alguna de les obres que s'exhibiran en la quarta edició d'Obert València, l'esdeveniment impulsat per l'Associació de Galeries d'Art Contemporani de la Comunitat Valenciana (LaVac), amb la finalitat de "mostrar el seu suport als professionals de l'art contemporani de la Comunitat Valenciana", informa el museu en un comunicat.

Tot i "la difícil situació econòmica del museu, l'IVAM va a fer un important esforç destinant al voltant de 12.000 euros del seu pressupost d'adquisicions per a mostrar el seu suport als professionals de l'art modern i contemporani, i per al seu torn enriquir la seua col·lecció", destaquen des de la institució cultural.

Els responsables d'exposicions temporals i col·lecció i el director de l'IVAM estudiaran els treballs que presenten les 18 galeries participants en este esdeveniment amb el qual inicien la seua temporada expositiva. Després, portaran la proposta d'adquisició de l'obra o obres seleccionades al consell assessor, l'òrgan encarregat de la supervisió de les compres del museu.

Obert València, que té com a objectiu trencar barreres entre el públic i l'art contemporani, arrencarà el divendres 30 de setembre a les 17.00 hores amb l'obertura simultània de totes les galeries participants. Com en la passada edició, l'IVAM acollirà la festa inaugural d'este esdeveniment en la qual es lliurarà el premi a la millor exposició d'obertura, atorgat per la Conselleria de Cultura, i tres premis d'adquisició d'obra patrocinats per entitats privades.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento