Comunitat Valenciana

Ascendixen a cinc els ferits en una explosió en una fàbrica de taulers d'Albal

  • Cinc persones han resultat finalment ferides a l'incendi causat per una explosió a l'interior d'una fàbrica de fustes de la població d'Albal (València), segons fonts de la Conselleria de Sanitat.
Incendio de una fábrica de tableros en Albal
Incendio de una fábrica de tableros en Albal
CONSORCIO BOMBEROS VLC
Incendio de una fábrica de tableros en Albal

El succés, que s'ha registrat poc després de les 10.00 hores, ha deixat cinc ferits. Un d'ells ha ingressat en la Unitat de Cremats de l'Hospital La Fe de València amb pronòstic reservat. Altres dos han estat atesos en Urgències per inhalació de fums tot i que el seu estat no revestix gravetat i altres dos han estat portats a l'Hospital Intermutual de Levante també per inhalació de fum i també en estat greu.

Fonts del Consorci Provincial de Bombers i del Centre de Coordinació d'Emergències informen de 5 ferits per cremades i inhalació de fum.

El foc, han detallat els bombers, que encara estan treballant a la zona, ha afectat tres naus de la mateixa empresa, sobretot una d'elles d'uns 600 metres quadrats que és la que s'ha vist afectada gairebé en la seua totalitat i en què ha caigut part de la coberta.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat els bombers de Silla i Catarroja amb una Bomba Urbana Pesada (BUP), així com el sergent i el cap de parc de Torrent i l'oficial de guàrdia. Emergències ha assenyalat que l'incendi està ja controlat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento