Comunitat Valenciana

Rus ratifica que Barberá, "que és la número u", seguisca amb el seu càrrec perquè no ha estat declarada culpable de res

  • L'expresident de la Diputació de València Alfonso Rus, investigat en el cas Imelsa, ratifica que l'exalcaldessa de València Rita Barberá seguisca amb la seua acta de senadora malgrat haver-se obert una causa judicial contra ella ja que, de moment, no ha estat declarada culpable de res.
Rus acompañado de su letrado
Rus acompañado de su letrado
EUROPA PRESS
Rus acompañado de su letrado

Rus ha fet estes valoracions en declaracions als mitjans de comunicació després de declarar en qualitat d'investigat en una de les peces del cas Imelsa, la relativa a la contractació del Centre d'Atenció Telefònica.

Rus, preguntat per les crítiques a Barberá, qui ha decidit mantindre's al Senat malgrat que el Tribunal Suprem li ha obert una causa judicial per presumpte delicte de blanqueig de capitals en la seua etapa a l'Ajuntament, ha afirmat que no les compartix.

Així, estima que Barberá, a qui ha descrit com "la número u", té tot el dret a defensar-se com vullga i ha assenyalat que no creu que un polític investigat haja de deixar el seu càrrec fins que un jutge la declare culpable. Per este motiu, també considera que el coordinador d'Urbanisme a l'Ajuntament de València i exdiputat socialista Rafael Rubio, investigat en Imelsa, no hauria de renunciar al seu càrrec de moment.

Sobre esta qüestió, ha posat com a exemple el que ha passat amb l'expresident d'Emarsa Enrique Crespo, qui va deixar el seu càrrec a la Diputació de València quan va ser imputat en el cas Emarsa i, tot i això, fa poc se li ha absolt d'un dels delictes que se li imputaven, l'aixecament de béns per suposadament haver amagat el premi de la loteria.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento