Comunitat Valenciana

Detingut un jove per robar en 9 domicilis d'Alacant amb els seus habitants dins

  • Agents de la Policia Nacional van detindre dimecres passat a Alacant un jove de 24 anys al qual li imputen fins ara 9 robatoris en habitatges a la ciutat quan eren els seus habitants a l'interior, segons ha informat la Comissaria en un comunicat.

La investigació va tindre el seu començament arran d'una denúncia per robatori amb força en un domicili d'Alacant, en què una persona havia accedit a l'habitatge, a l'interior del qual es trobava dormint una anciana de 93 anys.

Fruit de les gestions practicades, els agents han aconseguit descobrir que l'autor havia accedit a l'habitatge a través d'una finestra, escalant prèviament per una canonada baixant comunitària de la façana de l'edifici.

Les investigacions van permetre relacionar els fets denunciats amb altres robatoris en habitatges, ubicats igualment a la ciutat d'Alacant, identificant l'autor gràcies a la tasca de la Brigada Provincial de policia Científica d'Alacant.

Quan els agents tenien concretada la identitat, es va establir un dispositiu policial orientat a la localització de l'autor dels fets, aconseguint practicar la seua detenció el passat dia 14 de setembre a Alacant.

L'autor estudiava premeditadament els domicilis als quals accediria per a robar, optant per aquells en els que els seus habitants eren, generalment, persones d'avançada edat.

Sempre cometia els robatoris en horari nocturn mentre els seus habitants dormien, quan aprofitava per a, en la majoria de les ocasions, escalar a través de la façana de l'edifici i accedir a través de balcons o finestres, amb la finalitat de robar, tant diners en efectiu com tots aquells objectes de valor que hagués en l'habitatge, ja fossin joies o dispositius electrònics.

Amb esta detenció, els agents han aconseguit aclarir, fins ara, nou robatoris en domicili a la ciutat d'Alacant, en els que l'autor havia aconseguit robar gran quantitat de diners en efectiu, multitud de joies i dispositius electrònics, com mòbils o ordinadors portàtils, segons les mateixes fonts.

L'operació ha estat portada a terme per agents de la Comissaria de Districte Centre d'Alacant de manera conjunta amb la Brigada Provincial de policia Científica de la Comissaria d'Alacant. El detingut, un jove marroquí de 24 anys, ha estat posat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento