Comunitat Valenciana

El PPCV no té coneixement de la baixa de Barberá i diu que no parlat ni amb ella ni amb Rajoy

  • La coordinadora general del PPCV, Eva Ortiz, ha assegurat este dimecres que el partit a nivell regional no té coneixement de la decisió de l'exalcaldessa de València i senadora, Rita Barberá, de donar-se de baixa de la formació i ha afegit que no han parlat ni amb ella ni amb el president del PP, Mariano Rajoy.

Així ho ha indicat als mitjans en les Corts, on se celebra el Debat de Política General, en ser preguntada per la situació de Barberá, minuts abans que es donara a conèixer públicament, mitjançant un comunicat, que l'exalcaldessa es dóna de baixa del PP però manté el seu escó com a senadora, després de la decisió del Tribunal Suprem d'obrir causa contra ella per la comissió d'un presumpte delicte de blanqueig de capitals en el grup municipal del PP a l'Ajuntament de València, en el marc de l'Operació Taula, derivada del 'cas Imelsa'.

"Al PPCV no li consta. No hi ha cap comunicació oficial", ha dit Ortiz, qui ha indicat que la direcció regional "no té coneixement" d'esta decisió. Preguntada per si de cas és cert que Barberá se n'anirà al grup Mixt al senat, ha dit que l'exalcaldessa ha de fer "el millor per a ella i per al partit".

Segons la seua opinió, "el millor és que acabe esta situació de tensió", i ha admès que ella, en el cas de Barberá, se n'haguera anat "a casa". Alhora, ha recalcat que la direcció regional no ha parlat "en cap moment" amb Rita Barberá, ja que és competència de la direcció nacional del PP, ni tampoc des del PPCV s'ha parlat amb Rajoy.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento