Comunitat Valenciana

Menús especials en una trentena de restaurants de València per a celebrar unes jornades d'arròs i vi valencià

  • Un total de 32 restaurants de la província de València oferiran, del 16 de setembre al 2 d'octubre, menús especials dins de les 'Jornades Gastronòmiques de l'Arròs i Vi valencià', segons ha informat en un comunicat l'organitzadora de l'esdeveniment, la Confederació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana (Conhostur), amb la col·laboració de l'Agència Valenciana de Turisme (AVT).
Plato de arroz
Plato de arroz
CONHOSTUR
Plato de arroz

Durant estes dues setmanes, els clients que visiten algun dels 32 restaurants de la província de València que participen en la campanya podran degustar uns menús basats en els productes locals i amb un clar protagonisme de l'arròs i el vi valencià de les Denominacions d'Origen Utiel-Requena i València.

Al costat de receptes tradicionals com la paella valenciana, l'arròs al forn, a banda o del 'senyoret', en les 'Jornades de l'Arròs i Vi Valencià' també es podran trobar receptes innovadores i sorprenents com un arròs melós d'au amb xirivia a l'aroma de canyella, arròs d'ànec, verduretes cruixents i foie trufat o un arròs melós de sípia i escamarlans amb emulsió de remolatxa, entre moltes altres propostes gastronòmiques dissenyades especialment per a este esdeveniment per part dels 32 locals de València ciutat, Alzira, Beniparrell, Catarroja, Cullera, El Palmar, El Saler, Llíria, Meliana, Mislata, Nàquera, Pinedo, la Pobla de Farnals, Serra i Torrent.

Però a més de l'arròs i el vi valencià, el producte local també estarà present en els entrants i la postres: esgarraet de la terreta amb moixama, cansalada de cel de taronja amb sorbet de menta i teula de xocolata, tomàquet de temporada amb bonic casolà, esponja de xufla amb gelat de carbassa rostida i cremós de mandarina, hummus de garrofó amb totopos i pols d'oliva, torrija de brioix i orxata.

En el web de l'esdeveniment www.jornadasarrozyvinocv.es poden consultar els menús dels 32 restaurants que participen en esta tercera edició de les jornades, així com els seus preus, els dies de vigència i informació del concurs per als clients.

A més de gaudir de la millor gastronomia, els clients que proven els menús també poden guanyar premis relacionats amb el món del vi com visites a cellers, cursos de tast i estoigs de vins, per cortesia de les Denominacions d'Origen de València, d'Utiel-Requena i de Cellers Vicente Gandía, entitats col·laboradores d'este esdeveniment.

De la mateixa manera que en anys anteriors, esta campanya de promoció gastronòmica tindrà continuïtat també durant el mes d'octubre vinent amb les 'Jornades gastronòmiques de l'arròs i el vi d'Alacant i província' i les 'Jornades gastronòmiques de l'arròs i el vi de Castelló i província' en les que els restaurants alacantins i castellonencs oferiran als seus clients la possibilitat de gaudir dels menús d'arròs amb maridatge de vins.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento