Comunitat Valenciana

La Generalitat comença els tràmits per a recuperar la concessió sanitària en La Ribera

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que esta setmana arranquen els tràmits pera a recuperar per a la gestió pública el departament de salut de La Ribera i es comunicarà formalment a l'empresa que no es renovarà la concessió a partir de març del 2018. "Ho farem seguint un procés que serà transparent, garantirà la qualitat del servici i l'estabilitat del personal", ha assegurat.
Imagen de archivo del Hospital de la Ribera
Imagen de archivo del Hospital de la Ribera
HOSPITAL DE LA RIBERA
Imagen de archivo del Hospital de la Ribera

Així ho ha anunciat durant el Debat de Política General a les Corts Valencianes, en què s'ha referit al treball del Consell per a controlar les concessions que gestionen els departaments de salut privatitzats, amb un augment de les inspeccions de la Conselleria de Sanitat d'un 194 per cent respecte al 2014.

"Anem més enllà" dels controls, ha dit, ja que "si tot va d'acord amb la previsió acabarà la legislatura amb el retorn a la gestió pública directa de dos departaments de salut, el de Dénia i el de La Ribera" per raons d'"eficiència, qualitat i transparència".

El president ha explicat que ara mateix les conselleries de Sanitat i Hisenda estudien com procedir a la reversió anticipada "amb la màxima seguretat jurídica i el mínim cost per als valencians".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento