Comunitat Valenciana

Compromís creu que és "el principi del fi de Barberá" i demana al PP que l'aparte "de manera fulminant" del Senat

  • El senador territorial de Compromís, Carles Mulet, ha exigit al president del PP, Mariano Rajoy, i al Grup Parlamentari Popular que aparten "de manera fulminant" Rita Barberá del Senat, després de la decisió del Tribunal Suprem d'obrir causa contra ella per un suposat blanqueig de diners del grup popular a l'Ajuntament.

En un comunicat, Mulet ha considerat que esta decisió suposa "el principi del fi de Barberá" perquè el Suprem "ha vist clara la necessitat d'obrir causa contra l'exalcaldessa pel 'pitufeig' i presumpte blanqueig des de l'Ajuntament amb el qual influïen i guanyaven eleccions infringint la llei".

Segons la seua opinió, "seria extremadament greu que la senadora valenciana acudira esta vesprada i demà al Senat a la constitució de les diferents comissions i que el PP seguira recolzant-la amb aforaments, quan té mecanismes de pressió per a apartar-la dels seus càrrecs".

Així, ha reclamat al PPCV que nomene, si és que pot trobar-la, "una altra persona que siga decent com a senador territorial".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento