Comunitat Valenciana

Podem creu que Barberá ha de dimitir i insta Rajoy i Bonig a demostrar si volen "lluitar contra la corrupció"

  • La diputada i Secretària de Coordinació de l'executiva de Podem, Àngela Ballester, s'ha pronunciat sobre la decisió del Tribunal Suprem d'obrir causa contra l'exalcadesa de València i actual senadora del PP, Rita Barberá, per un suposat blanqueig de diners del grup popular a l'Ajuntament i ha considerat que l'exprimera edil "ha de dimitir".

Alhora, ha instat al president del PP, Mariano Rajoy, i a la dirigent del PPCV, Isabel Bonig, a demostrar "si estan disposats a lluitar contra la corrupció".

"El PP té hui una gran oportunitat i tant el senyor Mariano Rajoy com la senyora Isabel Bonig hauran de demostrar si estan disposats a lluitar contra la corrupció. Ara toca preguntar quan va a dimitir Rita Barberá o si per contra seguirà amb les seues funcions al senat", ha manifestat en un comunicat.

Ballester ha afegit que des de Podem "sempre" han dit que "no n'hi ha prou amb assumir la responsabilitat judicial i Rita Barberá i el PP han d'assumir la seua responsabilitat política i donar explicacions als valencians i les valencianes".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento