Comunitat Valenciana

Detingudes tres persones per atracar un comerç a Elx amb una escopeta amb els canons retallats

  • Agents de la Policia Nacional han detingut tres homes de 40, 46 i 51 anys acusats d'atracar el passat dia 26 de juny amb una escopeta amb els canons retallats un establiment de 24 hores d'Elx i sostreure els 1.000 euros que havia en efectiu a la caixa. A un dels detinguts se li atribuïx la comissió d'altres dos atracaments, segons ha informat la Comissaria d'Alacant en un comunicat.
Zulo en el que escondían la escopeta
Zulo en el que escondían la escopeta
CNP
Zulo en el que escondían la escopeta

Davant de tals fets la Brigada de Policia Judicial d'Elx ha iniciat una investigació a fi de concretar la identitat dels autors. Poc dies després es va identificar als dos primers assaltants, dos germans residents a la ciutat, sobre els quals es va establir un dispositiu policial que va culminar el passat dia 7 de setembre amb les seues detencions. Alhora, i fruit dels arrestos, es va descobrir la identitat de l'autor material del robatori, aconseguint practicar la seua detenció l'endemà.

El modus operandi empleat per la banda ha estat el següent; mentre un entrava a l'establiment per a cometre el robatori i un altre donava cobertura a l'exterior a fi d'alertar de la presència policial, el tercer esperava amb el vehicle preparat per emprendre la fugida.

Es van practicar dos escorcolls domiciliaris i un altre en un traster, on van confiscar diverses peces de roba utilitzades pels autors per a la comissió dels delictes. A més, fruit d'estes indagacions es va localitzar iun xicotet zulo d'un camp d'Elx on es va amagar l'escopeta.

ALTRES DOS ATRACAMENTS

Arran de les gestions i investigacions realitzades, s'ha pogut determinar la implicació d'un dels detinguts, l'autor material del robatori al 24 Hores, en com a mínim altres dos robatoris amb violència i intimidació, comesos durant el mes de juny passat a Elx, un d'ells en una farmàcia, en què van robar uns 1.000 euros en efectiu després d'intimidar amb una navalla a l'empleat, i un altre en una altra botiga de 24 hores, en què no va aconseguir obtndre el botí, ja que les empleades van oposar resistència.

Després s'ha pogut determinar, que l'escopeta utilitzada a l'atracament, va ser sostreta en el mes de novembre de 2015 de l'interior d'un vehicle, i que va ser manipulada després de la sostracció, per la qual cosa també se li imputa un delicte de tinença il·lícita d'armes.

Un dels detinguts acaba de complir una condemna de 12 anys de presó, i actualment estava en llibertat provisional. Els tres arrestats, van ser posats a disposició de jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Elx, qui va ordenar l'ingrés a la presó per a dos d'ells.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento