Comunitat Valenciana

Fundació Mapfre i Ricard Camarena llancen una campanya per a previndre morts per ennuegada

  • Fundació Mapfre i Ricard Camarena han llançat la campanya 'SOS Respira', per a contribuir a la prevenció de les ennuegades, una de les principals causes de mortalitat a Espanya.

La campanya, que comença este dilluns a València i que està protagonitzada per grans cuiners, preveu formar més de 200 restaurants d'esta província, segons ha informat la Fundació Mapfre en un comunicat.

L'acte d'inauguració es celebrarà este dimarts, 13 de setembre, a les 11.00 hores, al Ricard Camarena LAB, al número 19 del carrer Jorge Juan, al mercat de Colom de València.

Participaran l'ambaixador de la campanya SOS Respira, Ricard Camarena, -xef del restaurant que porta el seu nom, amb estrella Michelin-; el coordinador autonòmic del programa de reanimació cardiopulmonar i secretari tècnic de la junta de Semes-Comunitat Valenciana, el doctor José Mínguez; i el director de Promoció de la Salut de Fundació Mapfre, Antonio Guzmán.

Després de la roda de premsa, es realitzarà una maniobra bàsica de reanimació, com la que aprendran els més de 3.000 restaurants de tot Espanya al llarg de 2016 per a salvar la vida a una persona que ha patit una ennuegada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento