Comunitat Valenciana

El foc que afecta Callosa d'En Sarrià (Alacant) està controlat des d'esta matinada

  • L'incendi que afecta el terme municipal de Callosa d'En Sarrià (Alacant) ha estat controlat a les 03.54 hores d'esta matinada, segons ha informat en el seu compte de Twitter el 112 de la Generalitat Valenciana.

L'incendi es va detectar, segons ha informat l'Ajuntament de La Nucia, passades les 21.30 hores d'ahir dimarts i ara mateix es treballa en la seua extinció.

A més, ha indicat que es va procedir al desallotjament de 5 casa de camp per precaució, tot i que finalment les flames no van arribar a cap habitatge. Els veïns desallotjats van tornar a les seues cases a última hora d'ahir a la nit.

L'incendi, que ha afectat les partides d'Algepsa, Pesauro i Barranc Salat, ha començat en una zona de canyar del riu Guadalest i sempre ha estat encaixonat en el curs. Va arribar gairebé a l'altura de la Costera de Molla, prop del límit de La Nucia amb Altea i Callosa d'En Sarrià, ha assenyalat.

ALFÀS DEL PI

Per la seua banda, l'Ajuntament de l'Alfàs del Pi ha informat que des de primera hora del matí es manté una reunió amb representants municipals, del SEPRONA, policies locals de l'Alfàs i Benidorm i del parc natural de Serra Gelada, per a abordar les mesures per a previndre possibles incendis a la zona.

La trobada ha de servir per a concretar les mesures per a "extremar la vigilància" davant de l'"onada d'incendis" que assola la Marina Alta i Baixa esta setmana i davant de la presumpta "intencionalitat" dels mateixos, segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento