Comunitat Valenciana

'Julieta', de Pedro Almodóvar, seleccionada per a representar Espanya als Oscars

  • Julieta, dirigida per Pedro Almodóvar, ha estat seleccionada per l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques per a representar Espanya en l'edició número 89 dels Oscars en la categoria de l'Oscar a la Millor Pel·lícula de Parla no Anglesa, que se celebraran el 26 de febrer.
'Julieta' representará a España en los Oscar
'Julieta' representará a España en los Oscar
EUROPAPRESS
'Julieta' representará a España en los Oscar

En les últimes setmanes, els acadèmics han pogut votar la seua opció favorita entre la seleccionada i 'El Olivo', d'Iciar Bollain; i 'La novia', de Paula Ortiz.

El film d'Almodóvar, estrenat el mes d'abril passat, aprofundix en el sentiment de culpa i en els silencis, i mostra un drama sobre la relació entre mare i filla protagonitzat per Emma Suárez i Adriana Ugarte, totes dues en el personatge de Julieta. Al costat d'elles, completen el repartiment Daniel Grao, Inma Cuesta, Rossy de Palma, Michelle Jenner i Nathalie Poza, entre d'altres.

'Julieta' va participar en la Secció Oficial de la 69 edició del Festival de Cannes, en la qual finalment va resultar guanyadora 'I, Daniel Blake', de Ken Loach, i es va convertir en la quinta película d'Almodóvar -i la huitena per a la productora El Deseo- que ha competit per la Palma d'Or després de 'Todo sobre mi madre' (1999), 'Volver' (2006), 'Los abrazos rotos' (2009) i 'La piel que habito' (2011).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento