Comunitat Valenciana

Montiel espera reunir-se amb Puig i Oltra abans del debat sobre l'estat de la Comunitat Valenciana

  • El síndic de Podem a les Corts Valencianes, Antonio Montiel, ha manifestat este dimarts que li agradaria mantindre una reunió amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta, Mónica Oltra, abans del debat sobre l'estat de la Comunitat.

"M'agradaria que la reunió se celebrés abans del debat sobre l'estat de la Comunitat, però no estic segur que es puga produir", ha puntualitzat.

Així ho ha indicat Montiel als mitjans de comunicació, després de la Junta de Síndics d'este dimarts, en ser preguntat per si de cas ja existixen dates per a la seua reunió amb Puig i Oltra i per a la comissió tècnica de seguiment de l'Acord del Botànic.

Sobre esta qüestió, Montiel ha mostrat la seua voluntat i interès de trobar-se amb els caps del Consell abans del debat sobre l'estat de la Comunitat, tot i que ha reconegut que pot ser que no puga produir per "les agendes" institucionals.

D'altra banda, i respecte a la Comissió tècnica de seguiment de l'Acord del Botànic ha avançat que encara es "està tancant" sobre la data de la trobada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento