Comunitat Valenciana

La trobada de Podem a Torrent conclou amb la necessitat de millorar la transparència i més partició a les bases

  • La trobada convocada per la militància este dissabte passat a Torrent (València) ha conclòs amb la necessitat de millorar en la transparència, donar "més participació" a les bases en la presa de decisions i de crear grups de treball "oberts i transversals" que treballen en l'elaboració de diverses propostes davant d'un "Vistalegre valencià".

Així ho ha indicat este dilluns en un comunicat l'organització de la trobada, que s'ha fet amb l'objectiu d'abordar el futur de la formació i millorar la comunicació interna. Des de l'organització s'ha destacat que la reunió ha estat un "èxit" tant en assistència com en participació, amb unes 500 persones presents.

D'igual manera, segons l'organització, els assistents van deixar clar que "més important que buscar culpables és reconèixer els errors i deficiències hagudes fins ara en Podem, per a poder corregir-les i seguir avançant". "La primera trobada no ha estat tant un mirar cap enrere com un mirar al futur, amb la ferma intenció d'anar cap endavant des de l'autoavaluació constant de millorar cada dia".

Sobre esta qüestió, afegixen que Podem "és un partit en constant evolució i exercicis com estos ens permeten no anquilosar-nos ni ser empassats per l'aparell de l'Estat mantenint el nostre esperit assembleari i participatiu".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento