Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana viu una nit "molt càlida" amb temperatures pròximes a 26 graus

  • La Comunitat Valenciana ha viscut una nit "molt càlida" amb temperatures per damunt de 25 graus i pròximes als 26 en localitats d'Alacant com Xàbia (25,9) -on un incendi ha obligat a desallotjar a més de 300 persones-; Pego, 25,8; Alcoi, 25,7 i Castelló 24,7, segons ha informat la delegació territorial de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) a la Comunitat Valenciana en el seu compte de Twitter.
Mapa de temperaturas nocturnas
Mapa de temperaturas nocturnas
AEMET
Mapa de temperaturas nocturnas

La nit, amb poca circulació d'aire i ambient "vergonyós", succeïx una jornada amb màximes de calor històriques per a un mes de setembre. De fet, segons Aemet, el termòmetre va arribar als 41,6 graus a Ontinyent, fet que suposa que és la temperatura més alta d'este mes a la localitat des de 1941, superant els 40.0 del dos de setembre de 2014 i els 39.6 del 13 de setembre de 1956.

Altres màximes històriques a la comarca de la Safor es van registrar a Miramar, amb 40,4 graus; Oliva, amb 39,2, de manera que no hi ha constància de registres tan alts el setembre en esta comarca. Tampoc a Carcaixent o a Xàtiva hi ha constància de registres tan alts en un mes de setembre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento