Comunitat Valenciana

La Generalitat denuncia que darrere de l'incendi del Xàbia "es troba la mà de l'home"

  • El director general de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a Emergències, José María Ángel, ha confirmat este dilluns que després del foc de Benitatxell (Alacant) "es troba la mà de l'home".
Incendio en Jávea (Alicante)
Incendio en Jávea (Alicante)
TWITTER GVA
Incendio en Jávea (Alicante)

Ángel s'ha reunit a primera hora d'este dilluns amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, per a analitzar la situació dels incendis a Moixent (València) i Benitatxell (Alacant) i concretar les accions que se'n van a portar a terme abans de desplaçar-se al lloc.

Alhora, el delegat de Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, s'ha desplaçat fins al Lloc de Comandament Avançat i ha informat que s'han mobilitzat 222 efectius de la UME i 65 vehicles, entre 12 autobombes i 4 nodrisses, així com 4 amfibis,1 helicòpter i transmissions.

L'incendi declarat este diumenge al terme municipal de Benitatxell (Alacant), que es va estendre al de Xàbia, va obligar a desallotjar a més de 300 persones dels seus habitatges, que han passat la nit a l'Institut d'Educació Secundària Antoni Llidó el el Col·legi Santa Maria Magdalena d'esta última població.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento