Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de Gandia es persona com a acusació particular

  • L'Ajuntament de Gandia (València) s'ha personat com a acusació particular en el conegut cas Púnica perquè considera que el consistori ha estat perjudicat per les suposades comissions il·legals que s'investiguen i que es podrien haver produït durant la passada legislatura amb l'anterior govern del PP.

Així ho ha indicat en un comunicat el portaveu del grup municipal socialista a l'Ajuntament de Gandia, José Manuel Prieto, qui ha valorat l'admissió d'esta acusació per part del jutge de l'Audiència Nacional Eloy Velasco.

Sobre esta qüestió, Prieto ha declarat que "suposa un pas més en la investigació i es reafirma el que denunciem en el seu moment: que amb el govern del PP, suposadament, es va permetre l'arribada de la trama Púnica a la nostra ciutat i els exigim que expliquen quin ha estat el perjuí per a les arques municipals".

Prieto ha puntualitzat que l'Ajuntament de Gandia és un dels pocs consistoris d'Espanya als quals se'ls ha acceptat la personació en este procediment.

Alhora, Prieto ha sol·licitat als populars que "donen les explicacions oportunes i que Víctor Soler -diputat del PP- deixe d'amagar-se darrere de la seua capacitat en les Corts i explique per què l'exalcalde Arturo Torró i Dionisio Oller, secretari d'Organització del PP de Gandia, van declarar davant del jutge que ell era la persona que s'encarregava de contractar amb la trama corrupta".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento