Comunitat Valenciana

Localitzen part d'unes cames a l'abocador d'Elx on va aparèixer un cap

  • Agents de la Policia Nacional han localitzat a l'abocador d'Elx (Alacant) part de les cames d'un cadàver que es correspondrien amb el cos que es busca des que dimecres apareguera el cap d'un home pèl-roig.

Segons han confirmat a Europa Press fonts de la Comissaria provincial, la troballa d'este divendres s'ha produït en una zona diferent a la qual dijous ha estat acordonada pels agents.

Les restes són part de dues cames i es correspondrien amb el cos que es busca després de descobrir un treballador dimecres a la tarda la cap d'un home pèl-roig.

Des de la Comissaria han assenyalat la dificultat de determinar l'origen des d'on han estat llançats les restes del cadàver, ja que el camió que trasllada les escombraries fins a l'abocador d'Elx fa primer un recorregut per diversos municipis del sud de la província d'Alacant.

En concret, la planta d'Elx trasllada diàriament les escombraries de les localitats de Asp, l'Alguenya, Crevillent, la pròpia Elx, El fondó dels Frares, el Fondó de les Neus, Montfort, Novelda, La Romana i Santa Pola, localitats que al costat de la Diputació Provincial d'Alacant formen el Consorci que gestiona la planta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento