Comunitat Valenciana

Troben altres dos farcellets amb objectes metàl·lics i ossos humans en el mar en Calp

  • Agents de la Guàrdia Civil han localitzat altres dos llençols amb objectes i ossos humans en el fons marí al costat del Penyal d'Ifach en Calp (Alacant), segons han confirmat a Europa Press este divendres fonts de la Comandància provincial.
Buceador con restos óseos humanos hallados en Calpe
Buceador con restos óseos humanos hallados en Calpe
GC
Buceador con restos óseos humanos hallados en Calpe

La troballa es va produir en la vesprada d'este dijous, quan una persona que realitzava busseig esportiu va localitzar el primer dels dos farcellets. El segon va ser localitzat pels agents de la Guàrdia Civil desplaçats després de rebre l'avís.

Es tracta, d'una banda, d'un xicotet farcellet amb objectes metàl·lics, que estava tancat, i d'un segon llençol que s'havia desenrotllat i que contenia objectes i ossos humans que es trobaven escampats pel fons marí.

Segons els agents, es tracta d'ossos humans que pertanyerien a un cos diferent dels ossos localitzats esta setmana en el mateix lloc i de la mateixa manera.

Els agents treballen sobre la hipòtesi que qui va utilitzar els ossos els va desenterrar, els va manipular i després els va guardar en els farcellets que va llançar al mar. Així, les fonts consultades han confirmat que els llençols en les quals estaven embolicats es van trobar "nets".

El delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, va confirmar este dijous que les borses amb restes òssies trobades durant el cap de setmana contenien, a més d'esquelets d'ocells, plomes d'aus i branques, documents de l'Agència Tributària "amb nom i cognoms" i fotografies amb noms d'una persona d'una província d'Extremadura i d 'altres províncies espanyoles. Les Forces i Cossos de Seguretat estan analitzant tota la documentació en un cas en el qual "tot apunta que puga ser una espècie de ritu o conjura".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento