Les cançons que omplen el buit

Encara que és difícil veure’l en directe al nostre país, el cantautor i director de cinema sicilià Franco Battiato presenta el seu disc Il Vuoto i repassa els seus èxits.
El músic Franco Battiato (Arxiu).
El músic Franco Battiato (Arxiu).
El músic Franco Battiato (Arxiu).
Artista incansable, valent, eclèctic, compromès, original... Descriure al cantautor i director de cinema sicilià Franco Battiato és tan difícil com classificar la seva música. Des dels seus inicis romàntics, la música electrònica i el rock progressiu fins als seus èxits pop, la música ètnica o l’òpera, Battiato no es limita.Aquesta nit repassarà a L’Auditori cançons de totes les seves èpoques i presentarà  el seu disc número 24, Il Vuoto (El Vacío). I ho farà acompanyat pels dos grups que participen en aquest àlbum: Mab, una banda punk de noies que va conèixer quan van visitar el seu camerino a Londres, i Fsc, la banda de pop-rock que toca amb ell des de fa quatre anys.

L’autor de Voglio vederti danzare o La voce del padrone presentará el 22 d’octubre la seva tercera pel·lícula, Res és com sembla, protagonitzada per Giulio Ambrosi.

* L’Auditori (Lepant, 150). Avui a les 21.30 h. Entre 28 i 60 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento