Accident de moto a la Gran Via amb un mort i 10 ferits, entre ells un bebè

Set usuaris del bus que esperaven a la parada van ser atropellats. El motorista va envestir un matrimoni i va matar l’home, de 80 anys.
Parada de bus afectada i la motocicleta sinistrada (Hugo Fernández).
Parada de bus afectada i la motocicleta sinistrada (Hugo Fernández).
Parada de bus afectada i la motocicleta sinistrada (Hugo Fernández).
Una motocicleta de gran cilindrada va atropellar mortalment ahir a un vianant i va deixar ferides altres 10 persones, en el lateral muntanya de la Gran Via, a l’altura del carrer Nàpols, segons va informar l’intendent de la Guàrdia Urbana, Domenech Escarré.L’accident va succeir entre les 19 i les 19.15 hores, quan la moto va atropellar un matrimoni que estava creuant el carrer pel pas de vianants, sense que la Urbana hagi confirmat encara, al tancament d’aquesta edició, si el semàfor estava verd. Va morir l’home, d’uns 80 anys, i va quedar ferida la dona.

Sobre una parada de bus

Després de l’atropellament, el motorista (que, junt amb la seva acompanyant, també van quedar ferits) va perdre el control del vehicle, va lliscar uns 15 metres i va pujar a la vorera i es va estavellar contra una parada d’autobús plena. Allà, van quedar ferides set persones més, entre elles un bebè de pocs mesos. Totes les víctimes, algunes de gravetat i amb lesions a les cames, van ser traslladades a l’Hospital de Sant Pau i al Clínic. Tot i no saber encara qui es va saltar el semàfor, la Urbana sí que va confirmar que la motocicleta anava «molt ràpid». Veïns de la zona van sortir a ajudar els ferits en sentir els crits i el soroll, descrit com «si hagués caigut un balcó».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento