Barcelona és vista com una ciutat estressant i bruta, però interessant

Els lectors de 20 minutos li posen un adjectiu. Com es podria definir Barcelona amb una paraula? En negatiu, barcelonins, turistes i visitants d’altres parts d’Espanya ja l’han qualificada com a «sorollosa», «estressant», «bruta», «contaminada» o «cara». En positiu és vista com una ciutat «moderna», «multicultural», «acollidora», «alegre», «interessant», «cosmopolita» o, fins i tot, «perfecte».Aquests són els primers comentaris que ha recollit 20 minutos a través de la seva edició on-line (www.20minutos.es/barcelona), on, des de la setmana passada, es pot votar pel millor adjectiu per definir la capital catalana. De moment, se n’ha registrat una mitjana d’un centenar de vots diaris. I també es poden llegir comentaris dels lectors, tant positius com negatius.

«Em sento com a casa»

Des de Tenerife, Maria assegura que, quan ve a Barcelona, se sent «com a casa». D’altres comentaris també van en aquest sentit: «Barcelona és una ciutat increïble, que adoren la resta d’europeus». Begoña assegura que «viuria a Barcelona si pogués». També s’afirma que «és la ciutat que més ofereix de tot Espanya».

Jordi, en canvi, lamenta que té «un ego enorme i és incapaç de fer autocrítica». Maite considera que «està perdent la identitat catalana». Un altre lector i internauta ho resumeix tot així: «Barcelona és Barcelona».

Vota i defineix barcelona a...

www.20minutos.es/barcelona

Mostrar comentarios

Códigos Descuento