L’abandonament i el robatori de gossos es multipliquen a l’estiu

Els segrestos d’animals no s’aturen a Barcelona. Les màfies els usen per a la lluita o per criar. Creen una web de desapareguts.
Tot i que les darreres setmanes de juny i les primeres de juliol són tradicionalment les dates en què s’abandonen més animals de companyia de l’any, enguany, a més, han continuat els robatoris de gossos a Barcelona.Aquest estiu ja s’ha duplicat el nombre de trucades a les protectores d’animals  per abandonar el gos o el gat en condicions òptimes.

Però les protectores no han deixat de rebre avisos per la pèrdua de gossos, en la majoria dels casos robats. De fet, la Fundació Altarriba, ara, ha posat en marxa una nova web (www.mebuscan.org) perquè els amos anunciïn la desaparició de la seva mascota.

El fet és que els robatoris sovintegen des de fa prop d’un any. Dimecres passat, es van produir dos robatoris davant de testimonis a Barcelona: l’un a plaça d’Espanya, l’altre a prop de plaça de Catalunya.

Els rapten màfies que després els usaran per entrenar gossos de lluita, per criar i vendre’n nous exemplars al mercat negre, o bé per fabricar productes de pell, suposadament de conill o de vaca.

A l’agost, però, s’intensifica el nombre d’adopcions d’animals de companyia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento