El jutge obliga a la mare de la nena amb fòbia al pare a lliurar-la als avis

Si no, intervindran els Mossos d’Esquadra. El jutge ha obligat la mare de la Judit, la nena de 8 anys amb aversió al seu pare, a lliurar-la als avis, com a molt tard, avui.El titular del Jutjat de Primera Instància número 4 de Manresa adverteix que si la progenitora no compleix la sentència, que està recorreguda per la fiscalia, es requerirà la intervenció dels Mossos. En aquest cas, se la podria acusar de desobediència greu a l’autoritat.

El jutge ordena que s’executi de manera provisional la sentència per haver-li inculcat fòbia al pare. També impedeix a la menor comunicar-se amb la mare i amb la seva família durant mig any.

Als forenses i la pediatra

La mare té fins a les 20 h d’avui per deixar la nena als forenses dels jutjats de la capital del Bages i posar-la a disposició de la pediatra, que al seu torn la donarà als avis de forma immediata. El pare podrà visitar-la sempre que no interfereixi en les obligacions escolars. No podrà pernoctar-hi almenys durant un mes, fins que ho diguin els especialistes.

La resolució superposa l’«interès superior de la menor», en una situació que «frega el maltractament infantil», i critica que la mare incomplís les obligacions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento