La cultura urbana assalta les voreres

Amb la tercera edició del Festival Urban Funke el cap de setmana s’omple d’activitats relacionades amb el hip hop, el graffiti, el street art, el skate i el streetball.
El DJ Grand Master Flash mourà els plats aquesta nit al Poble Espanyol (Urban Funke).
El DJ Grand Master Flash mourà els plats aquesta nit al Poble Espanyol (Urban Funke).
El DJ Grand Master Flash mourà els plats aquesta nit al Poble Espanyol (Urban Funke).
El culte a la Street Life (vida de carrer) arriba a Barcelona de la mà d’una nova edició de l’Urban Funke, la tercera. Música, esports i art en la nova trobada internacional de cultura urbana que en aquesta ocasió té a Suècia com a país convidat.En el panorama musical el plat fort d’aquest Urban Funke és el retorn de 7 Notas 7 Colores a l’escena del hip hop nacional. En cartell també Grand Master Flash, el primer artista de hip hop que ha aconseguit ingressar en el Hall Of Fame del Rock and Roll.

Graffiti permès

Dj Scrath, gran tècnic i gran showman del so, la Mc Arianna Puello i Skratch Comando, la primera formació de turntablism al nostre país completen la proposta d’aquesta edició farcida d’alternatives urbanes. El dia és també espai urbà i l’Urban Funke acull les olimpíades d’skate, amb la participació dels equips més representatius de les marques de l’entorn de les taules i, un any més, l’streetball, amb el clàssic torneig entre equips de 4 contra 4. El  bàsquet estarà doncs, representat com és ja costum en el festival durant aquesta edició.

‘Flow’ musical

En l’espai artístic, l’Àrea d’Art Urbà Hugo Create, desenvoluparà des de graffiti clàssic i de nova escola fins d’altres manifestacions del denominat street art. La sala Fellini i la plaça del Poble Espanyol acolliran el gruix d’actuacions musicals, entre la que en sobresurt la presència femenina de la dominicana afincada a la ciutat de Girona, Arianna Puello.

* III Urban Funke. Actuacions musicals avui divendres a la plaça del Poble Espanyol a partir de les 19.00 hores. Venda anticipada a 29 euros. A la guixeta, 32 euros. La resta de la programació es pot consultar a la pàgina web www.urbanfunke.com.

Les notes i els colors

La plaça del Poble Espanyol acull avui les actuacions del discjòquei Grand Master Flash, el grup de hip hop nacional 7 Notas 7 Colores, Arianna Puello, Dj Scratch i Skratch Comando. Els 7 Notas 7 Colores presenten a Barcelona els seus darrers temes. El grup es va formar a Barcelona l’any 1993. L’ any 2000 va ser el primer grup de hip hop en entrar al llistat d’AFYVE amb el disc 77.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento