Buscant l’onada de la inspiració

Taules de surf, skate i snowboard són les disciplines que s’allunyen momentàniament del seu objectiu esportiu per fer-se uns objectes de culte artístic.
Art on Foam és una exposició que reuneix l’obra de 22 artistes internacionals relacionats amb la cultura dels esports de lliscament, amb les taules de surf com a element en comú.En aquest cas la taula ha esdevingut un llenç on plasmar la seva creativitat i personalitat. La mostra, organitzada per SpaceJunk i Quiksilver, neix de la voluntat d’impulsar el talent de creatius visuals, pintors, escultors i fotògrafs amb un interès compartit per la cultura de la taula en la modalitat de surf, skate o snowboard.

La mostra arriba a Barcelona després de visitar Austràlia, la Xina i diverses ciutats europees. Aquestes taules viatgeres s’encabeiexen en la programació de la tercera trobada internacional de cultura urbana, Urban Funke, que tindrà lloc a Barcelona els propers 29 i 30 de juny.

SpaceJunk és una associació no lucrativa dedicada a ajudar als artistes de la Board Culture a desenvolupar els seus projectes.  Entre els creadors d’obres d’art en taules presents a Iguapop hi figuren Tinho, Will Barras, Peter Webb, Mr Jago o Dave Kinsey.

* Iguapop Gallery. Comerç, 15. Fins al 30 de juny. Entrada gratuïta. Més informació a la pàgina web www.iguapop.net.

Dins d’una tomba egípcia

El Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC) acull una exposició de la tomba egípcia de Monthemhat (670-648 a. C.). S’ofereix una ruta fotogràfica per l’interior de la tomba del governador de l’Alt Egipte. Missió a Egipte: la tomba de Monthemhat s’exhibeix al museu fins al proper 30 de setembre.

* MAC. Pg. de Santa Madrona, 39. Preu: 2,40 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento