Els Reis d'Orient arriben el dia 5 de gener per mar al Port Vell

  • Els Reis d'Orient atracaran a bord del pailebot Santa Eulàlia.
  • A les 18.30 hores arrenca el seguici des de l'av. Marquès de l'Argentera.
  • El final està previst per a les 22.00 hores a Reina Maria Cristina amb Rius i Taulet.
Los tres Reyes Magos: Melchor, Gaspar y Baltasar.
Los tres Reyes Magos: Melchor, Gaspar y Baltasar.
ARCHIVO
Los tres Reyes Magos: Melchor, Gaspar y Baltasar.

A Barcelona, els Reis d'Orient arribaran el dia 5 de gener a les cinc de la tarda a bord del pailebot Santa Eulàlia. A les 18.30 hores, els Reis ja tindran la clau que obre totes les llars de la ciutat.

L'inici de la Cavalcada serà a les 18.30 hores des de l'avinguda del Marquès de l'Argentera. El recorregut serà el següent: Pg Isabell II - Via Laietana - Plaça Antonio López (18.55 hores); Plaça Antoni Maura (19.15 hores);  Plaça Urquinaona (19.35 hores); Fontanella i Plaça Catalunya (19.45 hores); Pelai i Plaça Universitat (20.00 hores); Sepúlveda (20.15 hores); Av. Paral·lel amb Plaça Espanya (20.45 hores) amb final a Reina Mª Cristina amb Av. Rius i Taulet (21.00 hores).

És previst que la cua de la cavalcada arribi al punt final del recorregut a les 22.00 hores. La festa arrencarà a les 16.30 hores amb animació per als nens  que hagin arribat més d'hora a esperar l'arribada dels reis.

Els Reis arribaran al Moll de la Fusta a bord del pailebot Santa Eulàlia a les 17.00 hores i els rebran els ciutadans i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias.

Les Cavalcades barri per barri

1.La Teixonera: (19.00 hores) Sortida del carrer Arenys 65, seguint per la Vall d'Hebron, General Mendoza, Santa Rosalía, Mare de Déu dels Àngels, Josep Sangenís, per finalitzar al carrer Arenys, 65.

2. La Marina: (18.00 hores) Plaça de les Matemàtiques, Mare de Déu de Port, Alts Forns, Passeig de la Zona Franca i Plaça de la Marina.

3. Trinitat Vella: (18.00 hores) Des d'Andreu i Abelló a la pl. Trinitat, passant per M. de Déu de Lorda, Foradada, Via Bàrcino, Tossal, ctra. de Ribes, Peníscola, Pare Manjón, Turó de la Trinitat, Ausona, Mireia, Finestrelles, Pare Manjón, Turó de la Trinitat, Tossal i Galícia.

4. Nou Barris: (17.30 hores) Via Favència, Via Júlia, Pg. Verdum, Dr. Pi i Molist, Pg. Fabra i Puig fins l'Av. Meridiana.

5. Sants-Les Corts: (18.00 hores) Sortida des de la plaça Comas passant pel carrer Joan Güell, Travessera de les Corts, Vallespir, Passeig Sant Antoni, carrer Galileu, Can Bruixa, carrer Joan Güell i finalitzant als Jardins Can Mantega.

6. Sant Andreu i La Sagrera: (17.30 hores) Pl. Orfila, Pg. Torras i Bages, carrer Palomar, Gran de Sant Andreu, carrer de la Sagrera, Pont i final a la plaça Masadas.

7. Horta-Guinardó (16.00 hores) Des de l'avinguda Mare de Déu de Montserrat amb el carrer França fins a l'arribada al carrer Segle XX (21.00 hores).

8. Gràcia: (18.00 hores) Jardinets de Gràcia, Gran de Gràcia, travessera de Gràcia, Sardenya, Sant Antoni M. Claret, Tordera, Milà i Fontanals, Puigmartí, Torrent de l'Olla i Diluvi fins a la plaça de la Vila de Gràcia.

9. Congrès-Indians: (18.00 hores) Des del carrer Felip II a la plaça de la AAVV Congrés Indians, baixarà per Felip II fins Jordi de Sant Jordi, desprès Pinar del Rio, Matanzas, Garcilaso, Manigua, Pl. Dr. Modrego i acabarà a la Pl Congrés davant de la Parròquia de Sant Pius Xè.

10. Sant Gervasi: (20.30 hores) sortida de plaça de la Bonanova, carrer de Muntaner, carrer de Marià Cubí, carrer d'Amigó i finalitza al Mercat de Galvany.

11. Sant Genís dels Agudells: (18.00 hores) Plaça de la Font del Roure, Costa Pacheco, Elies i Pagès, Plaça Madrona Prat, Natzaret, Av. Jordà, Judea, Sinaí, Natzaret i Jardins Arnalot / Casa Groga.

12. Bon Pastor-Baró de Viver: des de Bon Pastor a les 17.20 hores al carrer Sant Adrià i des de Baró de Viver, a les 19.15 hores des del carrer Quito.

13. Besòs i El Maresme, de la Verneda i La Pau: (17.00 hores) Inici a la plaça Leonardo da Vinci, passant per Rbla Prim, Binefar, Rbla Prim, Rbla Guipúscoa, Selva de Mar, Gran Via, Josep Pla, Paraguai i final a la Plaça Puigcerdà, on hi haurà un acte d'animació infantil.

14. Clot-Camp de l'Arpa: (18.45 hores) Freser, Navas de Tolosa, Ripollès, Muntanya, Mallorca, Dos de Maig, València, Rogent, Aragó, Clot i final a la Plaça del Mercat del Clot. El vehicle que circularà davant del rei Gaspar recollirà xumets.

15. Poblenou: (17.30 hores) Sortida de la Cavalcada des de carrer Bilbao amb Ramon Turró (Plça. de Can Saladrigas, davant de la Biblioteca) amb recorregut per Diagonal, Tànger, Rambla del Poblenou, Passeig Taulat, Marià Aguiló, Llull, Lope de Vega, Pallars, Espronceda, Pujades, Bilbao i arribada a Ramon Turró.

Més informació al web municipal www.bcn.cat/nadal.


Mostrar comentarios

Códigos Descuento